Vinylvloeren

Vinylvloeren hebben een aantal prettige eigenschappen. Zo staan vloeren van dit materiaal bekend als zeer onderhoudsvriendelijk. Een vinylvloer levert daarnaast een prima bijdrage aan isolatie en akoestiek. Maar het belangrijkste is uiteraard: een vinylvloer ziet er prachtig uit en voelt ook nog eens comfortabel aan.

Vinylvloeren zijn comfortabel en praktisch, en in elke woonstijl verkrijgbaar

Een nieuwe vloer moet op de eerste plaats natuurlijk perfect passen in je interieur. Daarnaast wil je ook comfort, en praktische eigenschappen zoals onderhoudsvriendelijkheid, isolatiewaarde en geluiddemping. De vinylvloer biedt het allemaal.

Vinyl komt in veel ruimtes tot zijn recht, vooral in de woonkamer en de slaapkamer. Vinyl biedt enorm veel keuzemogelijkheden en is daardoor geschikt voor elke woonstijl. Populair zijn bijvoorbeeld vinylvloeren met een natuurlijke uitstraling zoals die van steen of hout, in de vorm van betonlook of diverse houtsoorten. Daarnaast zijn nog veel meer uitvoeringen mogelijk. Bijvoorbeeld bloemdessins, maar ook combinaties van dessins.

Bij MD Stoffering kun je onder andere terecht voor vinylvoeren van topmerken zoals Novilon en Marmoleum: vloeren met een eigentijds karakter en een unieke structuur.

De voordelen van een vinylvloer

Met een vinylvloer kies je voor de unieke combinatie van uitstraling, comfort en onderhoudsvriendelijkheid. We zetten alle voordelen van een vinylvloer op een rij:

Schoonmaken en onderhouden van vinylvloeren

Vinyl vloeren staan bekend om hun onderhoudsvriendelijkheid. Voor het alledaagse onderhoud volstaat een stofzuiger of een bezem. Wekelijks een keertje dweilen met een licht vochtige doek en je vloer ziet er weer als nieuw uit. Heb je iets gemorst op je vinylvloer? Gebruik eenvoudigweg een doekje of een dweil, met wat water en eventueel wat groene zeep of een ander neutraal schoonmaakmiddel.

Waarom kiezen voor een vinylvloer van MD Stoffering?

Met onze kennis en ervaring gaan wij geen uitdaging op het gebied van vinylvloeren leggen uit de weg. Daarnaast heb je bij ons altijd de volgende voordelen:

Hiervoor kun je ook terecht bij MD Stoffering:

Vloeren

Trapbekleding

Raamdecoratie

Bij ons kun je ook terecht voor een breed assortiment raamdecoratie, zoals rolgordijnen, plissé gordijnen, horizontale jaloezieën, vouwgordijnen en inbetweens, in een grote diversiteit aan kleuren, stijlen en materialen.