Laminaatvloeren

Laminaat kom je overal tegen, het is dan ook al jarenlang een van de meest populaire materialen voor vloeren. En dat is natuurlijk niet zomaar, laminaat heeft een prima prijs/prestatie verhouding en is verkrijgbaar in enorm veel verschillende stijlen en kleuren. Het biedt bijvoorbeeld veel mogelijkheden voor een natuurlijke uitstraling. Laminaat met houtlook bijvoorbeeld is al langere tijd populair, en laminaat met tegelprint zie je ook steeds vaker.

Laminaat op de vloer:
een uitstekende keuze

Laminaat is al jaren een van de grote favorieten onder de vloeren en dat is natuurlijk niet voor niets. Laminaat heeft een natuurlijke uitstraling, is betaalbaar, sterk en duurzaam. Overweeg je een laminaatvloer bij jou thuis? Een uitstekend idee; kies je voor laminaat dan kies je voor een onderhoudsvriendelijke vloer met een lange levensduur. Laminaat is in enorm veel variaties verkrijgbaar, je vind vast dé laminaatvloer die perfect bij jouw interieur past.

Het mooiste aan de laminaatvloer is hoe sterk deze bijdraagt aan de sfeer in huis. Laminaat geeft een natuurlijke uitstraling, door de zichtbare en voelbare houtstructuur. Dit creërt veel mogelijkheden, want een natuurlijke uitstraling pas zowel bij landelijke als bij meer strakke en moderne woonstijlen.

Onderhoud en hygiëne

Laminaat staat bekend als onderhoudsvriendelijk. Onderhouden gaat gemakkelijk en kost niet veel tijd. Met regelmatig stofzuigen of dweilen kom je al een heel eind. De vloer vraagt geen bijzondere, tijdrovende of specialistische behandelingen.

Laminaat is ook erg hygiënisch, doordat vuil niet in de vloer kan trekken. Doordat het ook geen stof opneemt, en je het stof dat op het oppervlak van de vloer blijft liggen makkelijk kan verwijderen is laminaat ook een prima keuze als je allergisch bent voor de stofmijt.

Prijs-prestatieverhouding van laminaat

Laminaat van degelijke kwaliteit gaat lang mee, tot wel 25 jaar. Omdat je ook relatief weinig tijd en geld kwijt bent aan onderhoud heeft een laminaatvloer een prima prijs-prestatie verhouding. Simpel gesteld, een laminaatvloer is in vergelijking met andere vloeren een minder grote investering, waar je wel veel voor terugkrijgt, zoals comfort en een lange levensduur.

Laminaatvloer zelf leggen of laten leggen?

Een laminaatvloer is relatief makkelijk te leggen. Wanneer je handig bent en enige kluservaring hebt kun je overwegen de laminaatvloer zelf te leggen. Een laminaatvloer laten leggen door professionals biedt echter veel voordelen: de aanleg gaat doorgaans veel sneller en door de garantie van de vakman ben je verzekerd van jarenlang onbekommerd gebruik van de vloer.

De voordelen van een laminaatvloer

We zetten alle voordelen van een laminaatvloer graag nog even op een rij:

Waarom kiezen voor een laminaatvloer van MD Stoffering?

Met een laminaatvloer van MD Stoffering geniet je jarenlang van een mooie en duurzame vloer die enorm bijdraagt aan jouw woonplezier. Daarnaast heb je bij ons altijd de volgende voordelen:

Hiervoor kun je ook terecht bij MD Stoffering:

Vloeren

Trapbekleding

Raamdecoratie

Bij ons kun je ook terecht voor een breed assortiment raamdecoratie, zoals rolgordijnen, plissé gordijnen, horizontale jaloezieën, vouwgordijnen en inbetweens, in een grote diversiteit aan kleuren, stijlen en materialen.