Trapbekleding met tapijt of PVC

Een trap heeft een belangrijke functie in een woning en wordt als verbinding tussen woon- en slaapgedeelte meestal veel gebruikt. Een trap moet er natuurlijk mooi uitzien, maar veiligheid en duurzaamheid zijn ook erg belangrijk. 

MD Stoffering biedt uitgebreide mogelijkheden voor trapbekleding. Wil je een trap met een open uitstraling of juist een dichte, met een klassieke of juist een moderne strakke bekleding? De mogelijkheden zijn uitgebreid, zodat we altijd de bekleding van jouw trap perfect kunnen afstemmen op jouw woonwensen.

Trap bekleden met tapijt

Tapijt dempt geluiden: vaak wordt het op prijs gesteld als de trap ‘stil’ is. Met andere woorden, dat de bekleding van de trap contactgeluiden dempt. Zeker bij een druk belopen trapt is het fijn wanneer dat niet continu door het hele huis hoorbaar is.

Een ander groot pluspunt van tapijt op de trap is het comfort. Tapijt voelt warm en zacht aan, ideaal wanneer je bijvoorbeeld op blote voeten loopt. Het is prettig wakker worden als je trap met warm en zacht tapijt is bekleed. 

Een ander voordeel van tapijt is de veelzijdigheid. Een stoere vintage look, klassiek, modern of simpelweg een bekleding die perfect past bij jouw bestaande interieur: het is allemaal mogelijk. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Maak met het mooiste tapijt van jouw trap een eyecatcher waar je niet snel op uitgekeken raakt.

 

Trap bekleden met PVC

Ook voor trapbekleding met PVC zijn er veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld de gehele trap laten bekleden. Of alleen de treden met PVC bekleden en de stootborden wit laten (stootborden zijn de rechte delen van de trap, waar je niet op loopt maar tegenaan kijkt). 

PVC is oersterk materiaal dat uit meerdere lagen is opgebouwd. De extra beschermende toplaag van PVC maakt het materiaal slijtvast. Door deze technisch sterke samenstelling vormt PVC een zeer duurzame bekleding voor de trap.

De trap wordt vaak intensief gebruikt, het  is een van de meest gebruikte looproutes in de meeste woningen. Daarom is PVC een goede keuze als trapbekleding: PVC is naast slijtvast ook onderhoudsvriendelijk en geluiddempend

De voordelen van trapbekleding op een rij

Waarom kiezen voor trapbekleding door MD Stoffering?

Trapbekleding vraagt om een professionele aanpak. Je trap laten bekleden door MD Stoffering betekent jarenlang comfortabel gebruik van een perfect beklede trap in jouw woonstijl. Daarnaast heb je bij ons altijd de volgende voordelen:

Hiervoor kun je ook terecht bij MD Stoffering:

Vloeren

Raamdecoratie

Bij ons kun je ook terecht voor een breed assortiment raamdecoratie, zoals rolgordijnen, plissé gordijnen, horizontale jaloezieën, vouwgordijnen en inbetweens, in een grote diversiteit aan kleuren, stijlen en materialen.